La Fira de productes mèdics i hospitalaris més important d’Amèrica Llatina. 

Del 1informacoes-20149 al 22 de maig tindrà lloc als Pavellons Expo Center de São Paulo la 22a edició d’Hospitalar. L’esdeveniment reunirà als grans proveïdors del sector de la salut de Brasil i de 33 països més. En total, s’esperen més de 1.250 expositors i 91.000 visitants. Entre tots ells, directius hospitalaris, mèdics i professionals que influencien i decideixen les compres als hopitals, les clíniques, els consultoris i els laboratoris. Hospitalar és l’entorn ideal per presentar productes i desenvolupar negocis al sector mèdic-hospitalàri.

 

 

Telic Group no faltarà a aquesta cita anual. En aquesta edició presentarem els nostres productes de subministrament mèdic d’un sol ús però també les nostres línies de fisioteràpia i esport. Ens podreu trobar al pavelló blau, Stand L41.

hospitalar-2015-728x165