ispoDel 24 al 27 de gener tindrà lloc a Munic (Alemanya) el saló internacional d’articles esportius i de la moda en l’esport més important a nivell mundial, l’ISPO. Després d’una primera participació anys enrere, OXD torna a la fira bavaresa amb el propòsit de donar a conèixer la seva oferta de productes en aquells països en què no té presència.

Com a novetat aquest any, la marca presenta la seva renovada imatge així com tota la gamma de productes complementaris per a la cura de l’esportista abans, durant i després de realitzar esforç físic. A més, els formats s’han diversificat i responen tant a les necessitats dels professionals de la medicina esportiva (envasos 1L PRO) com a la dels esportistes més esporàdics (envasos 100ml), mantenint els antics formats de 200ml.

L’objectiu principal del retorn d’OXD a l’ISPO no és un altre que el de donar a conèixer la marca en el sector de la medicina esportiva per començar a ser reconeguts i associats com a referents. Ens trobareu en el Hall B4 Stand 607. Us hi esperem!