Durant l’any 2015 la gamma de massatge +B.O s’ha renovat progressivament per actualitzar-se a les tendències del mercat i poder oferir la màxima qualitat, el nostre principal objectiu. Així doncs, ara podem certificar que els productes +B.O per a massatge no contenen cap ingredient que es pugui classificar com a conservant, al contrari, en les seves formulacions trobarem alternatives als conservants que recentment s’han posat en dubte com els parabens. A més, els olis per a massatge s’han enriquit amb un major contingut de vitamina E, que evita que els olis 100% vegetals es tornin rancis en contacte amb l’atmòsfera.telic_fisio_tuMarcaD’altra banda, per a que els professionals que confien en els nostres productes puguin garantir que els productes amb els quals treballen no donaran problemes als seus clients, hem posat especial atenció a minimitzar el risc d’al·lèrgia per exposició repetida a les nostres cremes, olis i llets de massatge. Els únics al·lergògens presents en la nostra gamma de productes són els derivats dels extractes naturals, com la llimona. i s’han eliminat els perfums susceptibles de produir al·lèrgia per uns altres de major tolerància cutània.

Finalment, encara que no s’hagi vist compromesa la textura o la seva bona extensibilitat, les nostres cremes de massatge ja no incorporen silicones; han estat substituides per alternatives vegetals que mantenen tots els seus beneficis sensorials.

En resum, la línia +B.O de massatge es renova per millorar però sense renunciar a la qualitat i a la varietat que la converteixen en una marca de confiança. Si vols descarregar-te el certificat del departament tècnic fes clic aquí.