Telic Group tindrà el seu stand al pavelló blau – L41

Del 17 al 20 de maig tindrà lloc la 23ª edició d’Hospitalar a l’Expo Center Nord de São Paulo; un certamen de caràcter professional dedicat a la presentació de productes i al desenvolupament de negocis en l’àrea de la salut. Coneguda per ser la major fira d’aquest sector a Amèrica Llatina, Hospitalar reuneix als grans proveïdors de l’àmbit de la salut de Brasil i de 32 països més.

18199987981_0a5829a4fc_h

Aquest any s’esperen 1.250 expositors i sobrepassar els 96.000 visitants professionals que van acudir a l’esdeveniment la passada edició. El perfil de públic assistent inclou directius hospitalaris, metges i professionals que influencien i decideixen les compres d’hospitals, clíniques, consultoris i laboratoris. Tot això, converteix  Hospitalar en l’entorn ideal per presentar productes i dur a terme negocis en l’àrea mèdic-hospitalària.

Com ja ve essent habitual, Telic Group tornarà a Brasil per assistir a aquesta Fira Internacional de productes, equipaments, serveis i tecnologia de l’àmbit sanitari. En aquesta edició 2016 presentarem els nostres productes per a subministrament hospitalari d’un sol ús però també les nostres línies de fisioteràpia i esport. Ens podreu trobar en el pavelló blau, Stand L41.