La marca OXD tindrà el seu propi stand on presentarà la seva gamma de productes per a professionals de la fisioteràpia

 

MEDICADel 14 al 17 de novembre tindrà lloc en el recinte firal de Düsseldorf una nova edició de MEDICA, un punt de trobada anual per al sector sanitari al qual Telic Group no faltarà, com és habitual en els últims anys.

No obstant això, la gran novetat d’enguany és un nou stand (C39) en el pavelló 4 de Fisioteràpia i Ortopèdia on presentarem la nostra marca OXD i la seva àmplia gamma de productes per a esportistes i fisioterapeutes.

OXD és una marca vinculada al sector de la medicina esportiva que va néixer del coneixement i l’experiència en els camps de la medicina i la fisioteràpia de Telic Group i està avalada pel seu segell de garantia. Nombrosos esportistes ja confien en la marca que aquest any presentarà a la MEDICA la seva gamma de productes per a professionals.

Paral·lelament, el nostre stand de dispositius mèdics seguirà al Pavelló 10 dedicat a la electromedicina, la tecnologia mèdica i l’equipament quirúrgic. Concretament, ens trobareu en el stand I67 amb tota la nostra gamma de productes per a cirurgia, cardiologia, diagnòstic i confort del pacient.