La marca de cremes i gels musculars visita per primera vegada la major fira internacional de fitness i benestar en l’àmbit esportiu

Després de dos anys consecutius a la ISPO, OXD dóna un nou pas per afermar la seva presència internacional i, a principis d’abril, viatjarà per primera vegada a Colònia per participar a la FIBO – Fira internacional líder del sector del fitness, el benestar i la salut.

Així doncs, del 6 al 9 d’Abril, OXD comptarà amb un stand propi situat al Hall 7 Stand 7/A02-1 on donarà a conèixer la seva àmplia gamma de productes per a massatge esportiu que inclouen cremes i gels d’efecte calor i fred de diferents intensitats i el Gel Recuperador amb Àrnica i Harpagòfit, un dels productes més valorats pels esportistes i fisioterapeutes que dia a dia confien en la marca per protegir-se de les lesions, millorar el seu rendiment i accelerar la recuperació després d’un esforç físic important.

A banda dels gels i cremes de massatge esportiu, OXD compta amb altres productes complementaris que cuiden de la pell i els músculs dels esportistes. Entre ells, el Gel de dutxa refrescant amb Àloe Vera, la Vaselina dermoprotectora o la Bossa de fred/calor, que és ideal quan apareixen contusions o dolor muscular localitzat.

La presència d’ OXD a la FIBO s’emmarca en el procés d’expansió internacional que la firma va començar l’any 2015 i que ha mantingut fins avui. Així doncs, en aquesta edició, Telic Group serà una de les 940 empreses que exposaran les seves novetats i productes als més de 153.000 visitants que s’esperen, entre ells 90.000 especialitzats, provinents de tot el món.