La divisió farmàcia tindrà un stand per donar a conèixer els productes destinats a aquest canal de venda.

 

Del 21 al 23 de març tindrà lloc al recinte firal Gran Via de Fira de Barcelona Infarma, la Trobada Europea de Farmàcia que integra el Congrés d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia. Es tracta del marc ideal per intercanviar experiències professionals i donar a conèixer productes, serveis i tecnologies destinats al canal farmacèutic.
En aquesta ocasió, Telic Group assistirà a l’esdeveniment i comptarà amb un stand propi on donarà a conèixer la gamma de productes +B.O, amb productes bàsics per a la cura de la pell com poden ser el sabó dermatològic o l’emulsió hidratant, però amb una gran trajectòria com a marca de referència i consum a les farmàcies i hospitals. D’altra banda, els visitants també podran conèixer la marca de cremes i gels musculars OXD, que ja pot trobar-se a 300 farmàcies i parafarmàcies, majoritàriament catalanes, i que està en plena expansió i posicionament com a referent de productes per al massatge esportiu.
Acompanyant aquestes dues marques de la casa, Telic Group distribueix PowerBar, una de les marques capdavanteres en nutrició esportiva així com una llarga llista de productes d’embenatge que completen una oferta que té en compte la importància creixent de l’esport i la cura del cos en l’actualitat.
Tots els visitants al stand de Telic Group tindran un petit obsequi (fins a esgotar existències). Ens podreu trobar al Stand D36.