La major fira del sector sanitari a Amèrica Llatina

 

Del 16 al 19 de maig se celebrarà al recinte firal Expo Center Nord de São Paulo la vigèsima quarta edició d’Hospitalar.

Aquesta cita aglutinarà els principals fabricants i proveïdors de productes, tecnologies i serveis del sector ja que Hospitalar és el major esdeveniment sanitari a Amèrica i un important punt d’entrada al mercat sud-americà. S’espera que hi assisteixin més de 90.000 professionals de la indústria sanitària, convertint a aquesta fira en un espai ideal per a presentar productes, crear sinergies i relacions comercials.

Com és habitual, TELIC GROUP no faltarà a aquesta cita. En aquesta ocasió, presentarem tant els nostres dispositius mèdics com el catàleg d’OXD, la nostra marca de productes per a esportistes i fisioterapeutes. Per aquest motiu, el nostre stand és més gran que el d’altres anys, amb 21m2, encara que la ubicació és la mateixa. Ens trobareu al Pavelló Blau, Rua 1-49.