Al juny participarà per primera vegada a Àfrica Health

Del 7 al 9 de juny tindrà lloc al Gallagher Centre de Johannesburg una nova edició d’Africa Health, la major fira relacionada amb l’àmbit de la salut de tota Àfrica. Per primera vegada des de l’inici de les seves relacions comercials amb empreses del continent africà, Telic Group estarà present en aquest certamen com a expositor i presentarà el catàleg de la divisió mèdica del grup als més de 9.000 professionals del sector que s’esperen entre els assistents.

En la seva estrena, Telic Group comptarà amb un stand al Hall 2 2G53 en el qual els visitants podran conèixer de primera mà totes les solucions que Telic Group ofereix en el camp de la cirurgia, la cardiologia, la infermeria i la cura de la pell.

En l’actualitat, el catàleg de productes de Telic Group està present a més de 90 països de tot el món. Amb aquesta nova cita, s’espera reforçar la presència internacional de Telic Group, especialment a territori africà, per ampliar aquesta xifra que en els últims anys no ha parat de créixer.