Del 5 al 7 d’Octubre torna a París una nova edició de la Fira Rééduca, l’exposició més gran sobre fisioteràpia i rehabilitació funcional de tota França.

Més de 150 empreses presentaran les seves novetats en un ambient multi-sectorial ideal per establir nous vincles professionals i estar al dia de les últimes tendències en rehabilitació funcional, massoteràpia i fisioteràpia.

Telic France, empresa filial del grup, presentarà com a principal novetat la nova marca de la divisió de Fisioteràpia: OXD PROFESSIONAL CARE. Una amplia gama d’olis, llets i cremes de massatge per fisioterapeutes i professionals de la medicina esportiva. Al nostre stand tindrem a un fisioterapeuta que farà demostracions amb els nostres productes que després podran comprar-se allà mateix.

Amb aquesta nova participació a Rééduca, Telic France aspira a consolidar el treball promocional dels nostres productes i les nostres marques. Avui, amb una imatge molt més atractiva i una gran varietat de productes i formats que s’han afegit recentment al nostre catàleg, Telic France viatja a París per arribar a ser reconeguda com una marca de referencia dintre del sector de la medicina esportiva i de la fisioteràpia al país veí, per consolidar així el creixement de la marca a França.

Vine a visitar-nos al Hall 4 Stand G44. T’esperem!