Telic Group Telic Group

Telic

Menú

EL NOSTRE COMPROMÍS, LA NOSTRA PASSIÓ

Telic_rsc

La nostra obra social

Dins del marc del nostre compromís social, Telic Group promou la conciliació de la vida familiar, personal i laboral dels seus empleats. El benestar dels membres del nostre equip és imprescindible perquè el projecte de Telic Group sigui un projecte compartit, amable i amb la qualitat humana que mereix i que volem transmetre a l’exterior.

Així mateix, ens sensibilitzem enormement amb el col·lectiu de persones d’edat avançada amb pocs recursos i, per formalitzar suport, hem signat un conveni de col·laboració amb l’entitat “Amics de la gent gran” proporcionant-los gratuïtament i de forma periòdica productes per la cura diària i la higiene personal.

 

Telic_rsc_2

El nostre compromís sostenible

Telic Group se sent compromès amb el medi ambient, tenint un protocol de gestió de residus, utilitzant materials d’embalatge reciclats i reciclables.

Dia a dia implementa procediments que ens ajuden a ser una empresa respectuosa i sostenible. Hem iniciat el procés per a la implementació de la norma ISO 14001.

 

 

El nostre principi d’igualtat

Fidel al seu compromís social, Telic Group ha apostat per la creació i el desenvolupament d’un Pla d’Igualtat a l’empresa que garanteix un tracte igualitari i les mateixes oportunitats entre les dones i els homes de l’organització.

Per tal de fer-ho possible, s’adoptaran mesures a tots nivells que evitaran qualsevol tipus de discriminació entre dones i homes que seran conegudes i d’obligat compliment per tot el personal. Tanmateix, des de la Direcció es destinaran esforços, personal i mitjans per tal d’aconseguir que Telic Group sigui una organització amb un alt nivell d’igualtat de gènere.

Amb l’establiment d’aquest Pla, Telic Group accentua el compromís social que ja havia manifestat amb altres actuacions com la promoció de la conciliació de la vida familiar, personal i laboral entre els seus empleats.

Subvencionat per:

Gobierno

Free WordPress Themes, Free Android Games